2-maig-2014

Science Bits ha rebut el prestigiós premi 2014 Academics’ Choice Smart Book Award, un guardó a la qualitat educativa reservat només al contingut multimèdia més creatiu i innovador.

Cal destacar el comunicat que va fer un dels jutges de l’Academics’ Choice Awards:

Impressionant! Science Bits és el somni fet realitat de qualsevol docent de ciències. Hi ha prou coses bones a dir d’aquesta eina d’ed-tech com per omplir tota la secció de comentaris. Només en diré una: adéu als llibres de text i a memoritzar-los, i benvinguts siguin el descobriment i l’exploració científica!

Science Bits ha guanyat el premi Academics’ Choice Smart Book Award en la categoria de llibres. El jurat de l’Academics’ Choice Advisory està format per destacats pensadors, llicenciats de les universitats de Princeton, Harvard i George Washington, entre d’altres institucions educatives prou reconegudes. Els guanyadors són escollits pels membres del jurat i per voluntaris coneixedors del producte en qualitat d’avaluadors. Les propostes presentades s’avaluen segons la categoria (p. ex. aplicació mòbil, joguina, llibre, web, revista, etc.), l’àrea temàtica i el nivell; l’avaluació es fa d’acord amb els criteris estandarditzats per la teoria constructivista de l’aprenentatge.

Tant el programa Academics’ Choice Awards com el seu segell d’excel•lència són reconeguts per usuaris i institucions educatives arreu del món com a marca d’eines d’aprenentatge efectives que estimulen la ment i ofereixen tot el potencial necessari perquè l’alumne pugui desenvolupar habilitats de pensament d’ordre superior.

La llista completa de guanyadors està disponible a www.academicschoice.com.

Els centenars de productes presentats que no són escollits pel jurat, i també molts dels que reben un guardó, es donen a entitats benèfiques d’arreu del món.

Sobre Academics’ ChoiceTM

Academics’ ChoiceTM ajuda els usuaris a trobar materials que potenciïn l’activitat mental i és l’únic programa internacional de guardons que atorga un grau de reconeixement a editorials, fabricants, autors independents i promotors que es dediquen a estimular el desenvolupament cognitiu.

Un ampli jurat de voluntaris format per pares i mares, educadors, científics, artistes, doctors, infermeres, bibliotecaris, estudiants i nens avaluen les propostes en funció de la seva utilitat educativa, com per exemple les habilitats de pensament d’ordre superior, el desenvolupament del caràcter, la creativitat, la durabilitat i l’originalitat. Els cobejats premis Academics’ Choice AwardTM només donen reconeixement a aquelles propostes que fomenten el creixement mental d’una manera genuïna.